Webdesign


Wil u online gevonden worden? WebApp zorgt voor een stijlvolle website die past bij de uitstraling van uw bedrijf. We nemen de tijd om uw zaak, uw missie en waarden te leren kennen en proberen dat weer te geven in uw website. U krijgt geen onpersoonlijke site, maar een online visitekaartje waar u mee kan pronken.

Bovendien zijn onze websites responsive, dit wil zeggen dat ze zichzelf aanpassen aan het toestel waarop ze bekeken wordt. Uw site zal er dus goed uitzien op pc, tablet, GSM,...

Tot slot besteden we veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie! We proberen uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen, maar spitsen ons extra toe op uw doelgroep. Tenslotte wil u via uw site klanten werven en geld verdienen.

Meer info

Web Development


WebApp gaat verder dan een statische website en ontwikkelt voor u software op maat, al dan niet gekoppeld aan uw website. U kan dus zelf de inhoud op uw site beheren of een blog bijhouden, maar ook een webshop op maat behoort tot de mogelijkheden, hier kan u zelfs voorraadbeheer en facturatie aan koppelen.

Voor grotere bedrijven ontwikkelen wij klantenportalen, support systemen, project management software,... Dit wordt naadloos geïntegreerd in uw website en kan perfect samenwerken met andere webapplicaties zoals bijvoorbeeld facturatie. Alle software worden op maat gemaakt, aangepast aan uw bedrijfsprocessen.

Met een webapplicatie kan u bepaalde taken automatiseren en verlicht u zo de werkdruk, verbetert u de interne werking, verkleint u de kans op fouten, en zorgt u door extra dienstverlening voor trouwere klanten.

Meer info


Onderhoud & SEO


Wanneer uw project online gaat willen wij ons graag blijven inzetten om dit up-to-date te houden. We zorgen ervoor dat uw website aan de laatste normen voldoet, en dat uw webapplicatie veilig en correct blijft functioneren. Omdat we willen dat u de mogelijkheden van uw applicatie maximaal benut geven wij u graag opleiding en ondersteuning.

Zoekmachineoptimalisatie of SEO is een on-going proces, dit wil zeggen dat we uw website moeten blijven optimaliseren om uw positie in de zoekresultaten te verstevigen. We kijken hiervoor naar de informatie en statistieken die de zoekmachines ons geven, uw concurrenten, en we volgen diverse publicaties en andere media en platformen op.

Meer info

Wij maken graag kennis met u!

Wij gaan graag met u aan tafel zitten! Zo kan u ons beter leren kennen en kunnen wij uw behoeften ontdekken.
We informeren u vrijblijvend welke oplossing we u kunnen aanbieden.

Contacteer ons