Vergroot uw online zichtbaarheid!

Verstevig uw positie in de zoekresultaten, vergroot zo uw online zichtbaarheid en haal meer potentiële klanten naar uw website.

Zoekmachines
Uw website onderhouden

WebApp is trots op de websites die ze maakt, daarom willen we ze graag blijven onderhouden en online promoten!

Waarom is onderhoud zo belangrijk?

Design & structuur

Onderhoud verzekert u ervan dat het design en de structuur gedurende de levensduur van uw website consistent blijven.

Goede werking

Verouderde software wordt bijgewerkt en uw contactformulier of webapplicatie wordt geüpdatet zodat deze correct blijven werken.

Veiligheid & privacy

De nieuwste beveiligingstechnieken worden toegepast en problemen worden zo snel mogelijk opgelost om uw privacy en de veiligheid van uw data te bewaren.

Wat mag u van ons verwachten?

Regelmatig onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw website er goed uit blijft zien, dat alles naar behoren blijft werken en dat de veiligheid optimaal is, mochten er problemen opduiken worden deze zo snel mogelijk opgelost.

Zoekmachineoptimalisatie

Naast onderhoud kan u ook investeren in uw online reputatie, een belangrijk aspect van online marketing is zoekmachineoptimalisatie. Wij blijven uw website optimaliseren om uw positie in de zoekresultaten te verstevigen.

Social Media

Uw aanwezigheid op social media is niet alleen belangrijk vanwege de potentiële klanten die u daar kan bereiken, het is ook een belangrijke factor voor uw positie in de zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat u aanwezig bent op de grootste sociale netwerken.

Wekelijkse backup

Uw data is uiterst belangrijk, zeker indien u een webshop of webapplicatie draait. Door wekelijks backups te nemen stellen wij uw data veilig tegen verlies wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt in het datacenter.

Hulp & ondersteuning

Indien u problemen heeft met de configuratie van uw e-mail, het gebruik van uw applicatie, enz... staan wij klaar voor u. U wordt zo snel mogelijk online of telefonisch geholpen met uw probleem.

Service Level Agreement

Voor grote bedrijven en uiterst kritische klanten bieden wij een SLA op maat aan, hierin wordt exact bepaald aan welke voorwaarden onze service moet voldoen. Klanten met een Service Level Agreement krijgen voorrang indien zij ondersteuning nodig hebben.

Wij maken graag kennis met u!

Wij gaan graag met u aan tafel zitten! Zo kan u ons beter leren kennen en kunnen wij uw behoeften ontdekken.
We informeren u vrijblijvend welke oplossing we u kunnen aanbieden.

Contacteer ons