Software op maat

Verdien of bespaar geld met een webapplicatie op maat, al dan niet gekoppeld aan uw website.

Zoekmachines
Uw webapplicatie

Een webapplicatie is een softwarepakket dat volledig online draait, en toegankelijk is vanop elk toestel met internetverbinding.

Waarom is een webapplicatie ook voor u interessant?

Verkoop

Verkoop online een dienst, product of informatie aan uw klanten.

Dienstverlening

Zorg door extra dienstverlening voor trouwere klanten. Deze extra service kan ook een reden zijn voor nieuwe klanten om voor u te kiezen.

Administratie

Automatiseer en vereenvoudig bepaalde administratieve taken, zo bespaart u tijd en geld en verkleint u de kans op fouten.

Alle voordelen op een rij:

Toegankelijkheid

Aangezien de software op een webserver staat is deze toegankelijk vanop elke apparaat met een internetverbinding, u hebt enkel een webbrowser nodig en u kan beginnen.

Website koppelen

U kan uw website koppelen met uw webapplicatie, zo kan u klanten informeren met up-to-date informatie of input van klanten rechtstreeks integreren in uw toepassing.

Samenwerking

Webapplicaties worden speciaal geprogrammeerd om een groot aantal gebruikers tegelijk aan dezelfde data te kunnen laten samenwerken, aangebrachte wijzigingen zijn direct beschikbaar voor alle gebruikers.

Systeemvereisten & installatie

Omdat er niets meer geïnstalleerd moet worden op uw pc wordt deze veel minder belast dan wanneer u klassieke software zou installeren, bovendien wordt alles voor u opgezet op de webserver, u hoeft geen installatie meer uit te voeren!

Backup

Uw data staat veilig op een server, u hoeft dus geen backups meer te nemen. Mocht uw pc crashen logt u gewoon op uw nieuwe pc in en gaat u online verder waar u gebleven was, zonder verlies van data.

Updates & uitbreidingen

U hoeft nooit meer updates te installeren, updates en uitbreidingen worden door ons op de webserver geïnstalleerd en zijn direct van toepassing voor elke gebruiker op elk apparaat.

WebApp is trots op de webapplicaties die ze maakt, daarom willen we ze graag blijven onderhouden en online promoten!

Wij maken graag kennis met u!

Wij gaan graag met u aan tafel zitten! Zo kan u ons beter leren kennen en kunnen wij uw behoeften ontdekken.
We informeren u vrijblijvend welke oplossing we u kunnen aanbieden.

Contacteer ons